Firmatur

Firmatur

Serious Fun byr på komplette pakker for en firmatur utenom det vanlige. Plassert midt mellom øst og vest, med kort vei til togstasjonen på Geilo, er det et flott sted å samles for grupper fra både Øst- og Vestlandet.

I sommerhalvåret har vi et enormt utvalg av spennende og naturbaserte aktiviteter som kan tilpasses de aller fleste grupper. Dere trenger ikke være superaktive eller i toppform, vi lager opplegg som passer nettopp dere.

Spennende opplevelser utendørs vil gi dere nye utfordringer, teste noen grenser og sette medarbeiderne på prøve. Kollegene får vist nye sider av seg selv og en firmatur er en flott måte å forbedre samspillet i en gruppe.

Planlegger du en Geilokonferanse kan vi levere alt du trenger, eller by på et par timer med spennende aktiviteter i tilknytning til deres hotellopphold på Geilo. Vi har egne busser som kan hente og bringe både lokalt og i hele Sør-Norge.

Enten dere ønsker en enkelt opplevelse eller et opplegg på flere dager med overnatting og mat fikser vi det. Firmaturene kan tilpasses både små grupper på noen få personer og opptil ca 100 personer om gangen. For større grupper lager vi gjerne et opplegg sammen med våre samarbeidspartnere.

 

Galleri

Klikk for store bilder

Overnatting

Velg mellom overnatting i familierom på sjarmerende Dagali Hotel, hytter på Geilolia Hyttetun, rett ved siden av Geilo Høydepark eller hytter/leiligheter midt i fantastisk turterreng på Torsetlia på Dagalifjell.

Ring oss på  400 05 786 eller send en epost til post@seriousfun.no for å bestille.