Velkommen til Numedalslågen, en av Europas beste rafteelver. Prøv rolig og morsom minirafting for de yngste, spennende superrafting for eventyrlystne og ekstremrafting for adrenalin junkies. Med fokus på sikkerhet og kvalitet, vil de erfarne guidene gjøre sitt ytterste for at du skal ha en fantastisk raftingopplevelse.

Info

Varighet: 3-4 timer På elven: ca 1, 5 time avhengig av type tur, vannstand og antall flåter
Alder: Minirafting: 8 år Superrafting: 12 år Ekstremrafting: 18 år. 15 år med foresattes underskrift
Krav: Ikke være påvirket av rusmidler/alkohol
Ta med: håndkle badetøy, ullundertøy/sokker

Bli med på en fantastisk raftingopplevelse!

Med fokus på sikkerhet og kvalitet, vil de erfarne guidene gjøre sitt ytterste for at du blir godt tatt vare på og at du deltar på en tur som møter dine ønsker og forventinger. Alle får full oppmerksomhet og oppfølging med informasjon, instruksjon og trening før rafteturen slik at man er best mulig forberedt før raftingen. Vi viser også film fra forrige raftetur slik at man kan se hvordan raftingturen foregår. Man trenger ofte ikke bestemme seg for type tur før man kommer og kan få mer informasjon om de ulike turene. Vi har også en sikkerhetsvideo for døve. Vi kan tilpasse oss de fleste behov, ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan gjøre din raftetur best mulig. Velkommen til en spennende dag på Numedalslågen!

Om Numedalslågen

Rafting er også en naturopplevelse med rent, friskt vann rett fra Nasjonalparken. Numedalslågen er totalt 352 km lang og skifter navn til Lågen lenger ned. Den starter i Nordmannslågen ved Hardangervidda og vi kan med stolthet si at vi rafter på resirkulert snø fra Nasjonalparken. Elven går gjennom bygda Dagali og videre gjennom Kongsberg og munner ut i havet ved Larvik.

Rafting Guidene

Våre profesjonelle rafting guider har erfaring, kunnskap og alltid sikkerhet og gjesten i fokus. Les mer om oss her

Raftingturer

Superrafting

Superrafting

Superrafting er vår mest populære raftingopplevelse. Her opplever man spennende stryk og hvitt vann uten at det blir altfor heftig.

Ekstremrafting

Ekstremrafting

Ekstremturen passer for deg som vil ha den heftigste opplevelsen!

Mini rafting

Mini rafting

Mini rafting passer for alle over 8 år. Dette er en veldig rolig, koselig og gøyal raftetur på rolig vann med fokus på lek.

Kombi-rafting

Kombi-rafting

Vi kombinerer ulike nivå slik at hele familien kan ha det gøy!

Kveldsrafting

Kveldsrafting

Kveldsrafting er en veldig koselig helaften opplevelse med valgfri rafting.

Duckies

Duckies

Duckies er to-persons flåter som gir en fantastisk elveopplevelse! Duckies er laget av samme kvalitet som rafteflåter og kan brukes som kano på stille vann eller på elv. Ettersom duckies er en mindre flåte, blir strykene større og enda mer spennende i en duckies. Ofte kombinerer vi duckierafting med “vanlig rafting” spesielt på høy vansntand …

VIP rafting

VIP rafting

VIP rafting is an exclusive rafting tour for you who would like to have a tour with no other guest, decide the time or the guides you would like. We are very flexible and we do our very best to accommodate your wishes and needs. And we love a challenge!

rafting-extreme-serious-fun-dagali-geilo

Rejoice with your family in the beautiful land of life!

Albert Einstein
water force

Water is the driving force in nature

Leonardo Da Vinci
serious-fun-rafting-dagali-geilo

Shared joy is double joy!